O meni

7

Ja sam Snežana. Dupla mama u svakodnevnoj borbi sa sinovima.  Vike, guranja, loma, prljanja, mrvica, a onda fudbala u šezdesetak kvadrata na petom spratu, čikanja i navijanja i sve to u deset minuta. To je moj svet. Da sam često očajna – jesam. Da je nešto najbolje što mi se desilo u životu – jeste.  


Sve u životu radim temeljno, tako sam se i roditeljstvu posvetila 100%. Borba sa zdravljem mog alergičnog deteta daje našoj porodičnoj žurci poseban šmek. Učim nove recepte za pripremu obroka bez brašna, jaja, mleka i svačega još, zavisno od trenutnog stanja imunološkog sistema. 


Svakodnevno se suočavajući sa problemima u sopstvenoj kuhinji, ali i u društvu, primetila sam da je svest o alergijama na hranu nedovoljno prisutna u našem sistemu, kao i da nema dovoljno sadržaja koji pruža podršku mamama, na prvoj liniji fronta, tako da sam prethodnu namenu bloga, roditeljskog dnevnika za mame i decu, preusmerila na pisanje o našoj borbi sa alergijama

Uprkos studijama književnosti, moja diploma kaže da sam komunikolog, a svašta sam:  i hrono kuvarica i copywriter,  i social media manager i savetnik i bezglutenska domaćica, sa dobrim iskustvom u marketingu i prodaji, krečenju i gletovanju, a pre svega jedna organizovana mamasita koja uspeva da pobedi vreme i posveti se svim ovim stvarima.

Sve sam to spojila u kreiranju prvog regionalnog web portala koji se bavi alergijama: Alergija i ja 

Možete me naći i na Facebooku, a obaveštenja o alergijama pratite i na ovoj stranici.

Kontakt: snezana.sundic.vardic@gmail.com