Napravite slatku korpicu - idealan poklon za sve prilikeKod nas u kući bombone su jednostavno nešto što se mora imati. Znam, znam, pune su šećera i kvare zube, ali to vam je isto kao sa tabletima i telefonima - kvare oči, kvare ponašanje, utiču na socijalno ponašanje, kvare koncentraciju, uspeh u školi, pa opet ih dajemo deci. 

Umeće roditeljstva je sve to KONTROLISATI!

Slatka korpica sa bombonama je idealan poklon za sve prilike i zabave. Odlična je kao poklon za dečiji rođendan, umesto buketa posle dečije priredbe ili sportskog takmičenja, za dekoraciju slatkog stola, za bilo koju zabavu i druženje!Za izradu jedne korpice od bombona potrebno vam je:

  • korpica
  • sunđer
  • štapići za ražnjiće ili ukrasne čačkalice 
  • bombone
  • trake, ukrasi, mašniceSav materijal sam uzela u Yumbo prodavnici.Izrada je veoma jednostavna i zabavna. 

U korpicu stavite sunđere, koji će biti fiksirani, kako bi korpica izbalansirala težinu bombona. Na čačkalice ili štapiće za ražnjić stavite bombone i tako ukrašeni štapić sa bombonama ubacite u sunđer koji se nalazi u korpici. Korpicu napunite bombonama i ukrasite trakama po želji. I.... ta - da! Moje rešenje slatke korpice sa bombonama za uspeh na fudbalskom turniru:


Koristila sam Vidal bombone bez glutena koje su tako mekane da se lako nataknu na čačkalice, a toliko ukusne da ih i deca i odrasli jednostavno obožavaju!

0 коментара :

Post a Comment